Undying Love

Много бихме искали да съобщим безпристрастно, че с екранизирането на поредицата комикси „Undying Love” на Том Кокър и Даниел Фрийдман ще се заеме Джо Карнахан, но как да се случи това, когато в историята отново са замесени… вампири?! Бъдещият филм ще носи името на рисуваните книжки, двамата автори са написали сценарий за Warner Bros., a Джo Карнахан ще има ангажимента да го пренапише и да режисира, вместо Александър Ажа, който доскоро беше свързан с проекта.

Филмът ще разказва за Джон Сарджънт, бивш военен, който се влюбва в китайка, но открива, че тя е безсмъртна вампирка. Единственият начин двамата да са заедно е ако безстрашният западняк победи изключително силния създател на неговата любима.

Ето коментара Карнахан за сюжета и разликата с познатите му екшън-драми:

Undying Love” е до известна степен извън познатите ми територии, действието се развива в Китай, включен е мистицизъм, нужно е владеене на мечове, но в историята има голям потенциал. Много бързо ми хрумнаха множество идеи…”

Звучи заплетено, ала всъщност не е. И прилича на сюжет за компютърна игра, не за филм. Китайски предания, модерен Хонконг, хорър-екшън – всичко добре, ама защо и най-вече – кому е нужен съвсем изтъркания вампирски „допълнителен акцент”?!

За момента не е конкретизирано как ще се впише този проект в графика на Карнахан и как ще се отрази върху плановете за „рибуут” на „Death Wish”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *