Само няколко дни, след като научихме, че любимите ни Ема Уотсън и Даниел Брюл ще участват в любопитно звучащата драма „Colonia” на Флориан Галенбергер, вече имаме и първата официална снимка от филма, която представя главната героиня на филма Лена (Уотсън) в момент на физически и психически тормоз от страна на основния злодей Пол Шефър (Майкъл Няквист).

Вижте снимката, а веднага след нея ще откриете официалния синопсис, който ще ви даде по-добра представа какво точно виждате.

Ема Уотсън и Майкъл Няквист

Colonia” разказва историята на младо семейство (Уотсън и Брюл), което попада в Чили през 1973 година по времето на военния преврат. Тайната полиция на Пиночет отвлича съпруга, а любимата му успява да открие следите му в южната част на страната, в изолиран район на име колония Dignidad. Представяща се за благотворителна мисия, тази колония се управлява от свещеник (Майкъл Няквист), но всъщност е място, от което никой не е успял да избяга. Съпругата решава да се присъедини към култа, изповядван от местните заселници, за да открие начин да спаси мъжа си.

Очевидно е, че в случая Уотсън ще е максимално отдалечена от образа си на Хърмаяни или на тийн секссимвол, което за нас е голям плюс, тъй като я харесваме и се надяваме тя да направи успешна кариера. Смятаме, че има талант и шансовете ѝ не са малки.

Що се касае до филма, на този етап всичко звучи доста любопитно и сме в очакване на трейлъра, който да затвърди интереса ни.

Режисьор на „Colonia” е Флориан Галенбергер, а в ролите са Ема Уотсън, Даниел Брюл, Майкъл Няквист, Ришенда Кери, Вики Крайпс, Аугуст Зирнер, Мартин Вутке и други.

Премиерата е през октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments