Ема Уотсън и Даниел Брюл

Преди десетина дни стана ясно, че любимите ни актьори Ема Уотсън и Даниел Брюл ще се включат в интересен нов проект: филмът се нарича „Colonia” и негов режисьор ще бъде Флориан Галенбергер. Той има в актива си „Оскар” за късометражен филм от 2000 година и няколко филма, високо оценени в родната му Германия, както и по света; част от предишните му проекти са снимани в Мексико, Индия, Китай и затова не се учудваме на факта, че действието в предстоящия филм ще се развива в Чили.

Уотсън и Брюл ще бъдат в ролите на младо семейство, което попада в Чили през 1973 година по времето на военния преврат. Тайната полиция на Пиночет отвлича съпруга, а любимата му успява да открие следите му в южната част на страната, в един изолиран район на име колония Dignidad. Представяща се за благотворителна мисия, тази колония се управлява от свещеник, но всъщност е място, от което никой не е успял да избяга. Съпругата решава да се присъедини към култа, изповядван от местните заселници, за да открие начин да спаси мъжа си.

Екзотична среда, главна роля за Ема, (вероятно) главна роля за Даниел – какво повече може да иска човек? Проектът, поне според описанието, звучи доста интригуващо, а след като и режисьорът е ценен от специалистите – ще очакваме добра „спойка” между него, сценариста Торстен Венцел (с когото заедно пишат сценария, вдъхновен от реални събития) и актьорите. Продуцент е Бенджамин Херман (Majestic), който обръща специално внимание на стила на режисьора и на многостранно надарените млади актьори, за да заключи, че „Colonia” ще се превърне в „силен и важен драматичен филм”. Да видим – снимките му вече трябва да са започнали, ще очакваме включване…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *