There is nothing more human than the will to survive!

Вчера, покрай първите постери на филма, мрънкахме, че вече трябваше да сме видели трейлър на сериозно очаквания от нас режисьорски дебют на сценариста Алекс ГарландEx Machina” и ето, че днес получаваме не един, а цели два, при това изключително обещаващи.

Ex Machina” е напрегнат психологически трилър за отношенията между двама мъже и красива жена робот и както вече сме споменавали, събира в едно три от най-любимите ни типа филми – фантастика, камерна история и сексуален психотрилър.

Вижте трейлърите – първи е американският, който е по-скоро тийзър, и вторият е международен, който дава доста добра представа за историята.

http://www.youtube.com/watch?v=YPiZ_fkRD7Q

Чудно! Засега филмът изглежда толкова добре, колкото се надявахме още когато за първи път научихме за проекта. Нямаме търпение!

В допълнение, вижте и един нов тийзър постер, както и официалния синопсис на филма.

плакат

Кейлъб Смит (Домнал Глийсън) е програмист в голяма технологично ориентира компания, който печели правото да прекара една седмица в дома на живеещия като отшелник, брилянтен изпълнителен директор на компанията Нейтън Бейтман (Оскар Айзък). С пристигането си Кейлъб научава, че Нейтън го е избрал да бъде човешки компонент в Тюрингов тест – той трябва да оцени способностите и съзнанието на последния експеримент на Нейтън в областта на изкуствения интелект. Този експеримент е Ева (Алисия Викандер), спиращ дъха ИИ, чийто емоционален интелект се оказва по-сложен, съблазнителен и измамен, отколкото двамата мъже са си представяли.

Режисьор на Ex Machina” е Алекс Гарланд („Never Let Me Go”, „Плажът”, „28 дни по-късно”, „Проектът: Sunshine”, „Дред”), а в ролите са Оскар Айзък, Домнал Глийсън и Алисия Викандер.

Британската премиера е 23 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *