В момента Sony се радват на голяма популярност и добра воля от феновете, заради страхотния Спайдър-мен: През Спайди-вселената. И като всяко студио, когато е в подем, те се опитват да капитализират допълнително този успех, надявайки се да го пренесат и към следващия им проект, заради което представиха и първия трейлър на предстоящия Kraven the Hunter. Проблемът обаче е, че то само с добра воля не става, трябва да има и качество.

Първо припомняме, че Арън Тейлър-Джонсън ще влезе в ролята на Ловецът Крейвън, един от най-известните злодеи на Спайдър-мен от комиксите. Във филма на Sony обаче, по това, което виждаме от трейлъра, му е направена малко по-различна интерпретация. Тук Крейвън ще бъде по-скоро хипер-насилствен единак анти-герой, който се бори срещу злото, за което баща му е виновен. В ролята на бащата ще видим Ръсел Кроу в поредна роля на баща на комиксов герой и поредна роля с абсурден акцент.

Всъщност първо ще ви покажем трейлъра, за да може да видите май повече от половината филм:

Определено не сме въодушевени от това колко много показва този трейлър – наистина, като цяло origin историята на повечето от тези герои е сравнително предвидима, но пак нямаше нужда да виждаме толкова много от нея, едва ли не всяка стъпка в развитието на характера на героя. Продължаваме и да не разбираме защо Sony толкова обичат да набутват по няколко злодеи в един филм, като това никога не им е правело услуга. Тук освен Ръсел Кроу ще видим и Кристофър Абът като Чужденеца, Алесандро Нивола като Носорога и Фред Хечингер като Хамелеона – кога ще има време Крейвън да се бие с тях, докато се сваля с Ариана ДеБос, въобще не ни е ясно.

Предполагаме, че много от заклетите фенове на комиксите също така ще се оплакват от промяната на Крейвън от злодей към анти-герой, както и самата природа на силите му. От друга страна обаче, това ще е първият от Sony/Spider-Man филмите, който е заслужил R рейтинг и още от трейлъра си личи, че кръвта ще се лее обилно. Тази възможност не беше дадена нито на Венъм, нито на Морбиус, така че предполагаме, че тук ще се реваншират, което сигурно ще е единствената истински забавна част от филма.

Kraven the Hunter е режисиран от Дж. С. Шандор (Triple Frontier, A Most Violent Year). Сценарият е написан от  Ричард Уенк (The Equalizer), Арт Манкъм и Мат Холоуей, работили заедно по непоносимия Uncharted.

Премиерата е насрочена за 6 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments