Третият сезон на „American Horror Story”, носещ подзаглавието „Coven”, беше леко разочароващ – не че беше чак толкова зле, просто очаквахме малко повече от темата за вещиците и вуду в Ню Орлиънс, но сме на мнение, че създателите на сериала Райън Мърфи и Брад Фалчук ще ни се реваншират с предстоящия нов сезон „American Horror Story: Freak Show”.

Както е ясно от заглавието, този път историята ще бъде посветена на така наречените „freak shows”, а действието ще ни отведе през 50-те години на ХХ в. в Джупитър, Флорида, където немската емигрантка Елза Марс (Джесика Ланг), управляваща едно от последните „freak shows” в страната, прави всичко възможно шоуто да продължи, докато странни мрачни сили взимат жертви както от градчето, така и от самото шоу.

В предишната ни новина, включваща трейлър, клипове и плакат, имахме възможност да видим как ще изглеждат голяма част от актьорите в съответните роли на изроди, но сега, благодарение на новите „character posters”, за първи път виждаме кой кой е и какъв е.

Джесика Ланг като Елза Марс – Управител на „Freak Show”.
Джесика Ланг

Сара Полсън като Бети и Дот – Сиамски близначки.
Сара Полсън

Кати Бейтс като Етел Дарлинг – Жената с брада.
Кати Бейтс

Анджела Басет като Дезири Дюпри – Жената с три гърди.
Анджела Басет

Майкъл Чиклис като Дел Толедо – „Планината”.
Майкъл Чиклис

Фин Уитрок като Дани Мот – „Freak Show” „уонаби”.

Франсис Конрой като Глория Мот – Майката на Дани.

Денис О’Хеър като Станли – Колекционер на „изроди”.

Евън Питърс като Джими Дарлинг – Момчето омар.

Ема Робъртс като Маги Есмералда – Гадателка.

Уес Бентли като Едуард Мордрейк – Мъжът с двете лица.

Като допълнение към тези визии ви предлагаме още три от изключително ефектните тийзър трейлъри, няколко нови постера, както и галерия от снимки.

American Horror Story: Freak Show” започва октомври месец по FX, а в ролите са Джесика Ланг, Кати Бейтс, Анджела Басет, Сара Полсън, Джон Карол Линч, Евън Питърс, Ема Робъртс, Денис О’Хеър, Габорей Сидебей, Джейми Брюър, Франсис Конрой, Майкъл Чиклис, Фин Уитрок, Уес Бентли и Пати ЛаБел.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *