American Horror Story: Freak Show

Не тръгнахме добре с отразяването на „American Horror Story: Freak Show” – предстоящия четвърти сезон на успешния мини-сериал „American Horror Story” – и това си е. Забавихме се с обявяването на първите подробности, а след това не пуснахме нито един от обичайните за поредицата ефектни и супер „creepy” тийзъри, които досега винаги са ни били приоритет. В интерес на истината имаше един-два пъти, в които им се гласихме, но се разминавахме, защото или не тръгваха, тъй като не бяха предназначени за нашата територия (не е истина как само ни дразнят с тази простотия), или когато тръгваха, ги триеха много бързо.

Но както и да е, няма смисъл да го коментираме – каквото такова. Сега се възползваме от дебютирането на първия пълен трейлър и покрай него ще наваксаме с всичко, което сме пропуснали – главно тийзъри и един постер. Трейлърът е дълъг само минутка и ни запознава с по-голямата част от „изродите”, които ще видим в шоуто. Ако сте пропуснали, този сезон Райън Мърфи и Брад Фалчук ще ни отведат през 50-те години на ХХ в. в Джупитър, Флорида, където немската емигрантка Елса Марс, управляваща едно от последните „freak shows” в страната, прави всичко възможно шоуто да продължи, докато странни мрачни сили взимат жертви както от градчето, така и от самото шоу.

Вижте трейлъра, а веднага след него и официалния плакат, на който са изложени няколко допълнителни героя, наред с имената на всички актьори, които ще видим в ролите.

http://www.youtube.com/watch?v=EA3zmwfq-5g

Дори и да не бяхме фенове на сериала – да, миналият сезон беше леко разочароваш, ама не толкова, че да ни окаже – пак щяхме да гледаме, тъй като три цици не са за изпускане, особено ако принадлежат на Анджела Басет. Разбира се, същото се отнася и за Джесика Ланг и Кати Бейтс, без значение с колко цици са или с какво лицево окосмяване.

А сега вижте пропуснатите тийзъри до момента.

American Horror Story: Freak Show” започва октомври месец по FX, а в ролите са Джесика Ланг, Кати Бейтс, Анджела Басет, Сара Полсън, Джон Карол Линч, Евън Питърс, Ема Робъртс, Денис О’Хеър, Габорей Сидебей, Джейми Брюър, Франсис Конрой, Майкъл Чиклис, Фин Уитрок и Пати ЛаБел.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *