Само преди месец ви съобщихме, че Брад Пит и Анджелина Жоли ще продуцират и ще участват в нов съвместен проект, написан и режисиран от Жоли, а ето, че вече разполагаме и с първите официални снимки. Вярно е, че тогава малко се забавихме с отразяването на новината, но все пак… Очевидно най-горещата двойка на Холивуд не си губи времето.

Филмът е озаглавен „By The Sea” и представлява интимна драма за разпадащия се брак на една семейна двойка. Вижте споменатите снимки, разпространени от EW.

Анджелина Жоли

Брад Пит

Брад Пит

Действието на „By The Sea” се развива във Франция в средата на 70-те години на ХХ в. и разказва за бившата танцьорка Ванеса (Жоли) и нейния съпруг Роланд (Пит), който е американски писател. Докато двамата пътуват през страната, те започват да се отчуждават, но когато се спират за по-дълго в едно малко спокойно градче, отново са привлечени един към друг, споделяйки историите си с някои от по-колоритните местни обитатели, сред които управител на бар (Нилс Ареструп) и собственик на хотел (Ричард Борингър).

Относно сюжета и сетинга на филма, Жоли споделя:

„Избрах действието на „By the Sea” да се развива през 70-те не само защото е очарователна и пленителна ера, но и защото премахва много от разсейващите елементи на модерния живот, което позволява фокусът да остане върху емоциите, които изпитват героите по време на тяхното пътешествие.”

Ако си мислите, че кака ви Анджелина нещо си е повярвала и го раздава като голям творец, чакайте да чуете, че е решила филмът да бъде заснет изцяло в естествена светлина, по подобие на класиката на Кубрик „Бари Линден”. Тежка задача, която ще бъде свършена от Кристиан Бъргър („Бялата лента”).

Без коментар! Първо ще видим „Unbroken” и един-два трейлъра и чак тогава ще обсъждаме каквото и да било, свързано с филма и амбициите на господжата.

Премиерата на „By The Sea” се очаква през 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Анджелина на снимката прилича на восъчното си копие :/ Никакъв живец няма в тази жена вече 🙁

  2. Така става, като те снимат в естествено осветление. 🙂 🙂 🙂 Но не се знае, може снимката да представя героинята в някакъв тежък физически и психически момент. 🙂

  3. Не знам защо , но имам много лошо предчувствие за този семеен проект. На голяма излагация ми полъхва “ от морето им“ 🙂 Дано не съм права.

  4. Може би Малик им е повлиял покрай Дървото на Живота :D. С Пит до колкото знам доста са се разбирали и обсъждали различни теми, а ако не ме лъже паметта мисля, че и Джоли е била на там. Нищо чудно да им се получи „ок“ продукция.

  5. И аз мислех да спомена, че са се надъхали от „Дървото“. Пуур бастърдс.