Брад Пит и Анджелина Жоли

Тук една изключително стара новина, до която достигаме чак сега – Брад Пит и Анджелина Жоли ще участват в нов съвместен проект. „Интимна драма, в центъра й са главните герои и всичко ще се върти около тях” – ето с това предстои да се занимава дуета Бранджелина.

Преди няколко месеца стана ясно, че Пит и Жоли ще работят отново заедно, а в средата на месец юли беше обявено, че проектът ще носи заглавието „By the Sea”. Освен че ще играе в него, мисис Пит ще пише сценария и ще режисира съвместното начинание – очевидно в „Unbroken” ѝ е харесало да работи по много авторски направления.

Анджелина споделя, че е „много щастлива да работи отново с Дона Лангли и екипа на Universal” именно след като е приключила „Unbroken” и вече започва действия по „By the Sea”, защото искала „да продължи да се радва на страстта”, с която те я „подкрепят като кинотворец”.

Много ни се иска да видим какво е успяла да постигне с епичната си сага „Unbroken”, за да правим предположения как би се развила кариерата ѝ – дали пък няма да реши да изостави актьорството в полза на режисурата? Ще бъде ли подходящ „материал” в ръцете ѝ Брад Пит, когото познаваме добре и знаем на какво е способен – и с добри, и с не толкова сполучливи роли… Звездната двойка ще бъде и продуцент на проекта, а с разпространението ще се занимаят Universal. Разберем ли повече подробности – ще споделим…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *