Честно казано, изненадани сме. Принципно сме почитатели на „Hot Tub Time Machine” на Стийв Пинк, в който наред с няколко доста приятни и идейни простотийки я имаше и голата Джесика Паре, и би трябвало да ни е направило впечатление, че се снима продължение (колкото и малък да е интересът ни), но истината е, че това е първият път, в който съзнателно регистрираме съществуването на проекта.

Но както и да е, всички от старата банда се завръщат (включително и Чеви Чейс) с едно единствено изключение – Джон Кюсак, който е заместен от Адам Скот. Явно Кюсак е бил прекалено зает да проваля кариерата си, участвайки в други нетърпими тъпотии.

Този път кретените се отправят назад във времето, за да предотвратят атентата срещу един от тях, но вместо в миналото, се озовават в бъдещето, където – както можете да се досетите – ги очаква културен шок. За тези от вас, които не са гледали първия филм (или не си спомнят нищо от него) трейлърът предлага кратичко резюме на събитията, което е повече от достатъчно, за да ви вкара в час.

Точно като „Терминатор” е! Като цяло не сме супер ентусиазирани, но имаше един-два забавни лафа и се чудим дали пък и този път няма да се случи някакво чудо и да останем приятно изненадани, както след първия филм. Boobs!

Режисьор на „Hot Tub Time Machine 2” отново е Стийв Пинк, а в ролите са Роб Кордри, Крейг Фъргюсън, Кларк Дюк, Адам Скот, Джилиан Джейкъбс, Кристин Бентли, Кийли Стюърт и Чеви Чейс.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. БАХАХАХАХ изобщо не знаех, че ще има продължение! Първият беше голямо мазало. Евалла!

  2. Още не съм гледал двойката, но с крайчеца на съзнанието си се присещам за нея от време на време, чудейки се дали да рискувам или да пасувам 🙂