Annabelle

Както споменахме в новината ни за първия трейлър на „Annabelle”, не сме големи почитатели на „Заклинанието” („The Conjuring”) на Джеймс Уан, но ще излъжем, ако кажем, че  интересът ни към този „spin-off”, подготвян от оператора Джон Р. Леонети („Заклинанието”,  „Маската”), е чисто професионален. Почитатели сме на жанра и особено на филмите със зловещи кукли с убийствени наклонности – има нещо изключително, първично „creepy” в тях (подобно на клоуните) – и имаме намерение да му хвърлим едно око, макар и да не очакваме кой знае какво.

Вижте нов трейлър на филма, разпространен от New Line, който дава малко по-добра представа за историята и цялостната визия на филма.

Това с вратата не беше никак зле. За всичко останало ще се повторим, но и историята, и визията изглеждат стандартно и поне на пръв поглед не предлагат изненади – всичко е точно такова, каквото може да се очаква. Щеше да е доста по-добре, ако бяха решили да направят филма в тотално различен стил…

Режисьор на „Annabelle” е Джон Р. Леонети („Смъртоносна битка 2: Унищожението”, „The Butterfly Effect 2”), а в ролите са Анабел Уолис, Уорд Хортън, Ерик Ладин, Брайън Хауи, Алфри Удард, Тони Амендола и други.

Премиерата е 3 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *