Вече сме виждали първия промо плакат от най-новия филм на режисьора на „BuriedРодриго Кортес, озаглавен „Red Lights”, а сега е ред и на първата снимка, на която костюмираният Робърт Де Ниро създава впечатлението, че се завръща към това, което умее най-добре – да играе гангстер. Случаят обаче, далеч не е такъв. В действителност той е в ролята на известен медиум.

Робърт Де Ниро - „Red Lights”

Сюжетът на „Red Lights” се върти около Маргарет Матисън, пара-психоложка (изиграна от голямата Сигорни Уивър), която всячески се опитва да развенчае известен медиум (Де Ниро), занимаващ с паранормална активност, който се завръща към светлините на прожекторите след 30 години мълчание. По думите на самия режисьор филмът е история за „мозъка, който не дава точна представа за реалността”.

Ние доста харесахме „Buried”, но дори и да не беше така, пак щяхме да проявяваме голям интерес към този филм. Историята ни звучи интригуващо,  а и имаме имената на Робърт Де Ниро, Сигорни Уивър и не на последно място Килиън Мърфи. До скоро не знаехме каква точно ще бъде неговата роля, но според Елизабет Олсен, която играе студентка/асистентка/ученичка на Уивър, той ще изпълнява ролята на нейния „love interest”. Можете да отдъхнете обаче, защото тя казва още, че това няма да е голяма част от сюжета.

Само се надяваме, филмът да не оправдава „специалистите” работещи в сферата на паранормално, а да ги покаже като това, което наистина са. Измамници, които печелят на гърба на слабо интелигентни и наивно доверчиви хорица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. На мен също ми допадна Buried и с голям интерес ще чакам да видим Кортес и Де Ниро какво ще ни представят.

  2. Реберто да вземе да си уволни агента, че тотално се е разсмърдяла работата…