Много накратко: 20th Century Fox разпространиха два нови постера от супер-очаквания „Gone Girl” на Дейвид Финчър, които просто няма как да пропуснем, защото – въпреки че вече видяхме цели два трейлъра – интересът ни към рекламната кампания на филма не е намалял по никакъв начин, даже напротив, увеличил се е.

Gone Girl” е създаден по романа на Гилиан Флин и разказва за мъж, чиято съпруга изчезва в деня на петата годишнина от сватбата им, а той е главният заподозрян.

плакат

плакат - Бен Афлек

Като допълнение към плакатите, Fox представиха и една нова снимка, както и едно вайръл „гифче” като част от туитър кампанията на филма. Вижте ги и тях.

Gone Girl

Лятна сутрин в градче край Мисисипи. Петата годишнина от сватбата на Ник и Ейми Дън… И точно в този ден Ейми изчезва от дома си. Следите от борба изглеждат нагласени, а поведението на примерния съпруг е повече от съмнително. Намереният дневник на Ейми утежнява ситуацията, защото разкрива съвсем различен поглед над брака им от думите на Ник. Златното момче на града бързо се превръща в главния и единствен заподозрян. Но той упорито твърди, че е невинен. Ник е неискрен и определено крие тайни – но наистина ли е убиец? И ако не е виновен, то тогава къде е красивата му съпруга?

Режисьор на „Gone Girl” е Дейвид Финчър, а в ролите са Бен Афлек, Розамунд Пайк, Ким Дикенс, Патрик Фугит, Тайлър Пери, Нийл Патрик Харис, Миси Пайл, Скут МакНейри, Села Уорд, Емили Ратайковски, Бойд Холбрук и др.

Премиерата е 3 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *