Още преди началото на тазгодишния Comic-Con, Marvel постепенно (по един-два на ден) започнаха да пускат „character” постери на всеки един от Отмъстителите в „Avengers: Age of Ultron” и много бързо стана ясно, че отделните плакати всъщност са част от една по-голяма картина.

Това ни постави пред две възможности: или да пуснем една новина, която да ъпдейтваме с всеки нов плакат, или да изчакаме да се съберат всички и тогава да ги отразим. В крайна сметка се спряхме на втория вариант и сега, след като вече всички герои са налице, можем да ги видим накуп, заедно с цялостната картинка.

Хълк

плакат

Не бихме казали, че изпълнението е супер добро, но идеята определено ни допада. Ако забелязвате, на общата снимка горе вляво и на плаката с Куиксилвър горе в средата има една летяща фигура, силно напомняща Магнито. Това е Вижън, който до момента не сме виждали и който се изпълнява от Пол Бетани (гласът на Джарвис във филмите за Железния човек и в „Отмъстителите”). Той е андроид и е част от Отмъстителите.

Ето го в малко по-ясен вариант.

Накрая завършваме с малко концептуални рисунки.

Режисьор на „Avengers: Age of Ultron” („Отмъстителите 2”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Рафало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел, Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дон Чийдъл и др.

Премиерата е 1 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *