Сталоун

След като Силвестър Сталоун видя тежкото боксофис падение на своя побратим Арнолд Шварценегер със скорошните му солови изяви и след като сам усети вкуса на провала с  „Куршум в главата”, той е решил да се придържа към това, което му носи успех напоследък, а именно ансамбловите филми.

Става въпрос за „Reach Me” на Джон Хърцфелд („15 минути”), в който група хора са свързани от книга за самопомощ, написана от бивш футболен треньор, живеещ в усамотение. Точно така, не става дума за екшън, а за драма – преход, който Слай е правил неведнъж, при това успешно. Дали и този път ще му се получи? Вижте първия трейлър на филма и преценете сами.

http://www.youtube.com/watch?v=0Tiwk8MMk18

Ужас! Не знаем за вас, но нас това ни изглежда трагично. А опитите на някои индивиди да актьорстват – гледаме теб „Nelly”, са просто болезнени. Сталоун също не се справя много добре, както и почти всички останали – Том Беринджър, Кира Седжуик, Кевин Конъли, Том Сайзмор, Дейвид О’Хара, Омари Хардуик, Томас Джейн, Кари Елуис, Дани Айело, Елизабет Хенстридж, Лорън Кохан, Тери Крюс, Келси Грамър и Дани Трехо.

Премиерата е 24 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments