Много накратко: онзи ден, чрез своя туитър акаунт, режисьорът на супер очаквания от нас „Джурасик свят” („Jurassic World”) Колин Тревъроу представи първия тийзър плакат на филма, с който само бая ограничена група хора (общо 500) ще могат да се сдобият на предстоящия Comic-Con.

Постерът е дело на художника Марк Инглърт (срещали сме творбите му покрай „Игра на тронове”), който в своя блог Taco Belvedere споделя доста подробности около работата си по постера и по неговия вариант (той ще бъде достъпен за покупка онлайн, но пък става дума само за 100 бройки), включително и голяма част от ранните си скици. Вижте ги, защото си заслужават.

Оригинал

Вариант

Ето и част от по-ранните версии и скици.

Този раптор ни подсети за едно изключително приятно тийзърче, което изтече преди няколко дни от компанията занимаваща се с „live action” динозаврите. Вижте го и него.

Споменавали ли сме с какво нетърпение го чакаме този филм?

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Премиерата е 12 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *