Стане ли дума за военни драми – винаги сме с едно наум. Не че бихме имали нещо против да видим Бен Кингсли и Катрин Кийнър заедно, но след премиерата на „War Story” в Сънданс през януари, отзивите не са чак толкова възторжени, колкото може да се очаква с подобни актьори. Режисьор на филма е Марк Джаксън, а трейлърът цели „съблазняване” на кинопублика.

Болезнено чувствителна, фотографът на Катрин Кийнър продължава да се връща на места с военни конфликти, за да отразява реалността. Тя се опитва да помогне на млада жена, но какво точно се изпречва на пътя й и как се развива историята – това ще узнаем, ако филмът достигне до нас. Добре е, когато рекламата те оставя в недоумение и се питаш „как ли продължава историята”. Не, че задължително трябва да разберем това – „War Story” все пак изглежда като филм, който може и да се пропусне, но си спомняме, че такова ни беше впечатлението и от трейлърите на „Пророк” на Жак Одиар, а той се оказа едно от най-добрите неща, които сме гледали в последните 10 години. Така че предпочитаме да не съдим прибързано…

Филмът се появява на екран в ограничено разпространение в Щатите на 30 юли, по същото време ще може да бъде намерен и в iTunes.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *