СВЕТОВЕН ДЕН НА СМЪРФОВЕТЕ: 25 ЮНИ 2011

Никак не сме очаровани от предстоящата игрална версия на „Смърфовете”, но пък сме почитатели на самите малки сини човечета, а освен това все още си спомняме с носталгия и умиление съботните сутрини и „Добро утро”, когато не мърдахме от телевизора, докато не почнеха серийните им анимационни приключения, така че Световният ден на смърфовете не ни се струва чак толкова лоша идея. Пък и в крайна сметка, всичко това се прави за децата, а те, по всяка вероятност, ще полудеят от кеф.

Вижте за какво става въпрос в официалното прессъобщение.

СВЕТОВЕН ДЕН НА СМЪРФОВЕТЕ: 25 ЮНИ 2011

Празнуваме Рождения ден на Пейо, създател на смърфовете,

със смърфски събития по целия свят

Събота, 25 юни 2011 се отбелязва Световния ден на Смърфовете. Датата е избрана в чест на белгиеца Пейό, създател на смърфовете (роден на 25 юни 1928). Columbia pictures и Sony Pictures Animation организират различни събития, като част от Световния ден на смърфовете. Новината за това празнуване, което предшества предстоящото филмово приключение на любимите ни герои, бе обявена от Марк Уайнсток, президент „Световен маркетинг” към Sony Pictures.  Филмът тръгва по екраните в България от 19 август 2011.

На 25 юни всички фенове на смърфовете са призвани да отидат на празненствата, облечени в синьо и бяло, като любимите си герои.

В България това събитие се организира от Александра Филмс – дистрибутор на филма  „Смърфовете”, в партньорство с УНИЦЕФ България, HP, Henkel, Schleich, Art Aline.

Мястото е The Mall на „Цариградско шосе”, където на 25-ти ще има смърфоработилница, смърф игри, смърф снимки, фейспейнтинг от смърф специалисти, смърф сладоледи  и смърф подаръци за победителите. За първите 100 облечени в синьо и бяло, като смърфове, ще има награди.

Всички желаещи: семейства, деца, малки и големи, на които Смърфовете са любими герои, могат да се включат в забавленията, които ще бъдат от 11.00 до 15.00 часа на етаж 2.

„Не са много героите, които могат да се похвалят с емблематичния статут на смърфовете, които повече от 50 години са неизменна част от световната поп-култура и са любимци на хора от всякакви възрасти,” обяви Марк Уайнсток. „Творението на Пейό издържá теста на времето и няма по-подходящ начин за отбелязване на рождения му ден от това да организираме празненства, обединени около идеята за Световен ден на смърфовете.”

На 19 август Смърфовете поемат на първото си 3D приключение в една смесица от анимация и игрално кино, която предлага най-доброто семейно забавление през лятната ваканция.

СВЕТОВЕН ДЕН НА СМЪРФОВЕТЕ: 25 ЮНИ 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments