скарлет в „The Man Who Wasn't There”

Никога не сме крили любовта си към Скарлет Йохансон, още по-малко пък тази към братя Коен, затова няма какво да се правим, че новината, разпространена от „Variety”, че отново ще работят заедно (повечето от вас вероятно помнят, че тя имаше малка роля в „The Man Who Wasn’t There”) в предстоящия „Hail Caesar”, не ни изпълва с кеф ей до тука.

Честно казано, последно се радвахме така за кастинг в техен филм на новината, че Том Ханкс ще участва в римейка на „Убийците на старата дама”.  И за да изпреварим дуднялниците: първо, да, знаем, че това беше един от малкото разочарования в кариерата на братята (може би и единственото), и второ, не, по никакъв начин не правим паралел в актьорските качества на двамата, така че спокойно.

Ако пък Скарлет не е „вашият човек”, в актьорски план имате един куп други възможности, на които да се изкефите. Сред имената, които до момента се свързват с филма, са Джош Бролин, Чанинг Тейтъм, Тилда Суинтън, Рейф Файнс, обявеният току-що и наравно със Скарлет Джона Хил, както и, разбира се, Джордж Клуни, който вероятно ще бъде в центъра на събитията, тъй като по първоначална информация „Hail Caesar” ще бъде третата част от така наречената „Numbskull” поредица, следваща „О, братко, къде си?” и „Непоносима жестокост”.

Hail Caesar” ще се развива през 50-те години на ХХ в. в златния период на Холивуд и ще разказва за „фиксър”, който работи за големите звезди, като покрива от пресата всевъзможните им скандали. Това, което знаем за разпределението по роли, е както следва: Скарлет Йохансон ще е актриса, която забременява точно преди филмът ѝ да влезе в продукция, Чанинг Тейтъм ще бъде олицетворението на „голямата звезда” от синопсиса, Рейф Файнс ще бъде „филмейкър” от някакъв вид, а Тилда Суинтън ще бъде авторка на жълта колонка. За Бролин и Хил не се знае нищо, а ако следваме логиката, Джордж Клуни трябва да е в ролята на „фиксъра”.

Както казахме и миналия път – и вероятно ще го повторим още стотина пъти в бъдеще, убедени сме, че „Hail Caesar” ще е поредният шедьовър на братята Коен и може да сте сигурни, че ще ви държим течение с развитието на проекта чак до премиерата му, която се очаква догодина. Hail!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *