Итън Хоук

Покрай първия трейлър на „time travel” трилъра „Predestination” с Итън Хоук, споменахме няколко от предстоящите проекти на актьора, сред които беше и „Good Kill”, в който той си партнира с режисьора Андрю Никол за трети път след „Господар на войната” и модерната фантастична класика от 1997 „Гатака”.

Партньорство, което принципно много би ни развълнувало, но не и на фона на „Шамалан-ското” падение на Никъл през последните няколко години – падение, чиято най-ниска точка (засега) е тоталната трагедия „Скитница”. Разбира се, имаме надежда, че един ден той ще успее отново да направи добър филм (не е задължително да е от класата на „Гатака”) и че това ще е точно „Good Kill”, но засега предпочитаме да подходим към проекта по-скоро скептично.

Действието на филма се развива в Лас Вегас и разказва за бивш пилот (Хоук), който с помощта на дистанционно управлявани дрони се сражава с талибаните по 12 часа в денонощието, след което се прибира вкъщи и се кара със съпругата и децата си през останалите 12. Но пилотът започва да поставя под съмнение своята мисия. Дали не създава повече терористи, отколкото премахва? Дали не води война без край? „Good Kill” е историята на един войник – история с епични последици.

Премиерата на „Good Kill” ще бъде на фестивала в Торонто през септември и по случая имаме възможност да видим първите снимки от филма.

Итън Хоук

Итън Хоук, Дженуари Джоунс

Итън Хоук

Сценарист и режисьор на „Good Kill” е Андрю Никъл, а в ролите са Итън Хоук, Дженуари Джоунс, Зоуи Кравиц, Брус Грийнуд, Джейк Ейбъл и др.

Премиерата, както вече стана ясно, е през септември на фестивала в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *