След поредицата актьорски рокади, в които Уилям Х. Мейси и Сиена Милър бяха заменени от Криспин Глоувър, Бриан Ракано и Крисчън Слейтър, всичко около подготвяната от Чарлс Матау (син на легендарния Уолтър Матау) екранизация на романа на Елмър Ленърд „Freaky Deaky” вървеше гладко и ето, че дойде време да видим първите официални снимки от филма.

Филмът разказва за опозорено детройтско ченге, което получава шанс да се реабилитира, когато красива актриса се обръща към него с молба да изобличи могъщ филмов продуцент. Снимките достигат до нас благодарение на фестивала в Трайбека, където ще бъде и премиерата на филма.

Freaky Deaky - Крисчън Слейтър

Freaky Deaky - Криспин Глоувър

Freaky Deaky

Freaky Deaky - Криспин Глоувър и Майкъл Джей Уайт

Крис Манковски е сержант в детройтската полиция, който наскоро е прехвърлен в отдела за сексуални престъпления; Уди Рикс е алкохолик с много влияние в града; Донъл Луис е бивш член на „Черните пантери”, шофьор на Уди и измамник, а Робин Абър и Скип Гибс са двойка бивши бомбаджии, които се надяват много скоро да станат милионери… Всички тези герои се сблъскват покрай един от случаите на Крис, който е отстранен от работа, но разбира се, продължава обърканото си разследване.

Като бонус вижте и два любопитни тийзър постера на филма.

Freaky Deaky - плакат

Freaky Deaky - плакат

Режисьор на „Freaky Deaky” е Чарлс Матау, а в ролите ще видим Криспин Глоувър, Крисчън Слейтър, Бриан Ракано, Били Бърк, Том Арнолд, Майкъл Джей Уайт, Бил Дюк, Роджър Барт, Сабина Гадеки и др.

Премиерата е 22 април на фестивала в Трайбека.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *