Уди Алън е доста пестелив откъм рекламни материали за последния си филм „Magic in the Moonlight”, като единственото, което сме виждали до момента, са една-две снимки и един трейлър. Да, принципно дори и това не ни е необходимо, за да очакваме с нетърпение негов филм, но в конкретния случай ни се иска видим колкото се може повече неща.

По тази причина „жадно се нахвърляме” върху няколко плаката (за съжаление, доста лоши) и поредица нови снимки, които се появиха наскоро, като междувременно се възползваме от случая да ви съобщим, че младият британски актьор Джейми Блейки се е присъединил към Хокаин Финикс и Ема Стоун в следващия проект на Уди, предвиден за догодина (както знаете, той не е пропускал година от 1982-ра насам), за който засега знаем единствено, че ще е „съвременна история”, чието действие ще се развива в Роуд Айлънд и ще включва „завършващи студенти и хора от средната и работническата класа”.

Ето плакатите и снимките.

плакат

плакат

плакат

Действието на „Magic in the Moonlight” се развива през 20-те години на 20 век в Южна Франция, където майстор-магьосник с английско потекло трябва да разобличи като измамничка една млада жена, която заявява, че може да общува с отвъдния свят. Ала колкото повече време прекарва с нея, той толкова повече се озадачава и е склонен да преосмисли твърдата си позиция.

Режисьор на „Magic in the Moonlight” е Уди Алън, а в ролите са Ема Стоун, Колин Фърт, Марша Гей Хардън, Джаки Уийвър, Хамиш Линклейтър, Айлийн Аткинс, Катрин МакКормак и др.

Премиерата е 25 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тоя Уди ще ме смаже. 🙂 Какви са тия безумни плакати? Вече тотално кара през просото.