Ако по някакви неведоми причини смятате, че последните няколко години не сте виждали Майкъл Фасбендър в достатъчно филми и предстоящите „Макбет” и „Франк” (в който на всичкото отгоре през цялото време е с гигантска маска на главата и няма да му виждате лицето) не покриват необходимата ви доза, ето че има още едно заглавие, което да очаквате в най-скоро време (предполагаме).

Slow West” е „американски уестърн, филтриран през погледа на европейските филмови традиции”, каквото и да означава това. Действието се развива в края на ХIХ в. и разказва за 17-годишния шотландец Джей Кавендиш (Коди Смит-МакФий), който заминава за Колорадо, за да открие момичето, от което е бил запленен, докато е живял с кралското семейство. Изправен пред насилието, измамите и всички други опасности на Дивия Запад, той наема мистериозния пътешественик Сайлъс (Майкъл Фасбендър), който се съгласява да го пази за пари. Джей бързо научава, че Америка не се отнася добре с невинните.

Вижте първата снимка от филма.

Майкъл Фасбендър и Коди Смит-МакФий

Защо бръсне момче, което още няма брада, не е ясно, ама карай. Принципно Фасбендър винаги си избира провокативни проекти, така че очакваме и „Slow West” да е такъв, но предпочитаме да изчакаме някой друг трейлър, преди да коментираме каквото и да било.

Режисьор на „Slow West” е Джон Маклийн, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Коди Смит-МакФий, Рори МакКан, Бен Менделсон, Брук Уилямс, Джефри Томас и др.

Премиерната дата още не е известна, но очакванията са филмът да се появи по фестивалите в края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *