Качествен екшън по телевизията – всички мечтаят за това. А USA Network са толкова уверени в проекта си, че го гарантират. С новата поредица „Treadstone”, в основата на която е spin-off-идея, родена от популярността на Джейсън Борн, ще получим адреналин, каскади, майсторство в бойните изкуства и интригуващи локации по цял свят.

Кой, защо и как – част от отговорите на тези въпроси може да научите от едно любопитно видео зад кулисите на продукцията, което предлага кратки интервюта с авторския екип, и което малко позабавихме в изобилието на новинарския ни поток, но определено си струва да му обърнете внимание.

Един от основните действащи лица в екипа, които осигуряват истинското напрежение на екрана, е режисьорът на екшън-епизодите и координатор на каскадьорите Бъстър Рийвс. Както вече ни е известно, „Treadstone” ще ни запознае с подробности около създаването и развитието на специалната програма на ЦРУ, позната от филмите за Джейсън Борн, която чрез специфичния „behavior modification protocol“ превръща агенти в убийци с почти свръхчовешки умения. Предполага се, че към поредицата ще има интерес – все пак няма да става дума за един, а за много агенти по целия свят, които най-неочаквано са „събудени“, за да изпълнят смъртоносните си мисии.

Начело на актьорския екип са Джеръми Ървайн („War Horse”), Брайън Дж. Смит („Sense8”), Омар Митуали („The Affair”), Трейси Ифечър („Quantico”), Хан Хю-джу („Cold Eyes”, „The Beauty Inside”), Мишел Форбс („The Killing”), Габриел Шарницки („The Game”), Емилия Шуле („Berlin Station”), Мишел Гастон („The Leftovers”), Патрик Фъгит („Outcast”), Шрути Хасан и др.

Режисьор на пилотния епизод е Рамин Бахрани („451 градуса по Фаренхайт“), създател на персонажите и историите им е Тим Кринг („Heroes“), като двамата с Бахрани са и в екипа на изпълнителните продуценти, заедно с Бен Смит, Джефри Уейнър, Джъстин Леви и Брадли Томас.

Премиерата на „Treadstone” се очаква на 15 октомври в мрежата USA Network.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *