И Карибските пирати ще плават на 3D

Каква изненада. След дълги спекулации, от „Disney” най-накрая потвърдиха, че “Карибски пирати: В непознати води” ще бъде в 3D. Общо взето всички знаехме, че това ще се случи, само дето не бяхме сигурни, дали филмът ще бъде сниман така или ще бъде конвертиран в последствие. Слава богу, от студиото потвърждават, че той ще бъде заснет така, и засега поне успяват да ни залъжат, че става въпрос за творческо решение, а не за пари… да, ама не!

Засега всичко останало около филма върви по план и снимките под режисурата на Роб Маршал се очаква да започнат следващия месец на Хаваите, Великобритания и Лос Анджелис. Премиерната дата е 20 юни 2011 г.

Както знаете, част от по-големите роли вече са запълнени. Джони Деп се завръща като Джак Спароу; Йън Макшейн ще играе злодея Едуард Тийч – по-известен като Черната Брада; Пенелопе Крус ще бъде дъщерята на Тийч и обект на любовен интерес от страна на Спароу; Сам Клефлин е млад мисионер на име Филип, който – според думите на Джери Брукхаймър и режисьора Роб Маршъл – има ключова роля във филма, а французойката Астрид Бердже-Фрисби ще играе изкусително красива русалка.

Това, което не се знае, е дали любимецът ни Джефри Ръш ще се завърне като уникалния капитан Барбоса. Надяваме се, че да!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *