Следим предстоящата военна драма на Дейвид ЕйърFury” още от самото началото на проекта, но истината е, че филмът успя наистина да провокира интереса ни чак след задкулисния поглед, който видяхме преди няколко седмици. Но понеже тогава все още не бяхме виждали никакви реални кадри (тези от видеото не се броят), решихме, че е добра идея да изчакаме първия трейлър, преди да си позволим да се запалим подобаващо. Е, от вчера трейлърът е вече факт и за наша радост, изглежда доста приятно.

Преди да го видите обаче, ето още веднъж с две думи за какво става въпрос. „Fury” е „character piece” за петчленния екипаж на американски танк на име „Fury”, който през април 1945-та, когато съюзниците започват финалния си отпор срещу нацистка Германия, е изпратен на смъртоносна мисия в тила на врага. В главните роли са Брад Пит, Шая Лебоф, Логан Лърман, Майкъл Пеня и Джон Бърнтал.

Има си го клишенцето с младия неопитен войник, но нищо алармиращо. Още повече, че всичко останало изглежда чудесно – не като за шедьовър, но като за много добър военен филм, какъвто не сме гледали отдавна. Ще ни се да отбележим също, че като акцент и произношение Брад Пит звучи адски много като Алдо Рейн, което мъничко ни дразни ухото, но на този етап няма да го съдим по никакъв начин – в първия трейлър на „Гадни копилета” той ни звучеше толкова фалшиво, че не е истина, а после се оказа, че е най-добрият! „Бонджорно”!

Премиерата на „Fury” е обявена за 14 ноември, но наскоро Showbiz 411 съобщиха, че в края на тази седмица ще има сериозни допълнителни снимки с кастинг за двама офицери от SS и е възможно премиерата да бъде отложена за 2015-та. Надяваме се това да не се окаже истина, но не защото се притесняваме, че нещо не е наред с филма и затова търпи преснимания (това е нещо нормално), а защото ни се гледа възможно най-скоро.

За финал, ето и първия официален постер с Брат Пит – да се знае кой е звездата.

плакат

Режисьор на „Fury” е Дейвид Ейър, а в ролите са Брад Пит, Шая Лебоф, Логан Лърман, Майкъл Пеня, Джон Бърнтал, Джейсън Айзъкс, Скот Истууд и др.

Още веднъж, засега премиерата е 14 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Между другото, Пит, верно е позапецнЪл в тази си роля и този си акцент от Копилитата насам. Но поне той си е стабиляга, а другите около него приличат повече на сукалчета отколкото на актьорчета :P. Иначе нещо въртящо се около танкчета, бих гледал, ала това намирисва съмнително американо.

  2. Пит ме изненада приятно. И другите са добре и филмът изглежда добре и нямам никакво намерение да го гледам.
    п.п
    Аривидерчито му е много по-култово от Бонjорното. На тази сцена съм се смял с глас и сълзи.