Fury

Дейвид Ейър позагуби малко точки със „Саботаж”, който се оказа разочарование, но смятаме, че с предстоящата военна драма „Fury” ще ни се реваншира подобаващо. Вярно е, че все още не сме виждали нищо чак толкова съществено от продукцията (само една-две снимки), но разпространеното вчера от Sony задкулисно видео, което предлага първия ни истински поглед към действителни кадри от филма, изглежда повече от обещаващо, успява да ни впечатли и провокира интерес далеч надхвърлящ този, предизвикан от актьорския състав – дотолкова, че да поставим „Fury” сред най-очакваните от нас заглавия до края на годината.

Филмът (който за разнообразие не е вдъхновен от действителна история) представлява „character piece” за петчленния екипаж на американски танк на име „Fury”, който през април 1945-та, когато съюзниците започват финалния си отпор срещу нацистка Германия,  е изпратен на смъртоносна мисия в тила на врага. В главните роли са Брад Пит, Шая Лебоф, Логан Лърман, Майкъл Пеня и Джон Бърнтал, както и Джейсън Айзъкс и Скот Истууд.

Що се отнася до военните филми с танкове, никой не може да бие братята руснаци, но за този определено имаме добро усещане. Разбира се, ще изчакаме първия трейлър, преди окончателно да се запалим.

Режисьор на „Fury” е Дейвид Ейър, а премиерата е 14 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Доста приятни кадри се видяха. 🙂 Дано крайният резултат е добър.