„Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”)

Update: Вчера Fox разпространиха и кратък клип от филма, който представлява разширена версия страхотната сцена с Коба. Вижте го веднага след трейлъра.

По-малко от месец преди премиерата на един от най-очакваните блокбастъри (не смятаме, че думата е силна) на лятото, Fox напъват мишци за една „последна” маркетингова атака и разпространиха нов пълен трейлър на „Зората на планетата на маймуните”, който разкрива най-много подробности за историята и структурата на филма до момента, но без да бъде излишно спойлърски. Вижте.

Ах, колко е лош този Коба. Като огромна част от рекламите досега, според нас и този трейлър е чудесен и ни вдъхва доста големи надежди, че „Зората” ще бъде поне на нивото на „Възходът”, който беше една от най-приятните изненади на лятото на 2011-та. Нямаме търпение.

Нарастващата и развиваща се нация на генетично еволюиралите маймуни, предвождани от Цезар, е застрашена от група човеци, оцелели след унищожителния вирус, отприщен преди десетилетие. Хората и маймуните достигат нестабилен мир, но не за дълго – и двете страни са подтикнати към война, която ще определи доминиращия на планетата вид.

Режисьор на „Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”) е Мат Рийвс, а в главните роли са Анди Съркис, Джейсън Кларк, Кери Ръсел, Гари Олдман, Коди Смит-МакФий, Тоби Кебъл, Джуди Гриър, Кърк Асеведо и Енрике Мурсиано.

Премиерата е 11 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments