Направо не е за вярване откъде могат да намерят вдъхновение хората, когато става въпрос за нови творчески предизвикателства. И като казваме „предизвикателства” – в случая иде реч за нещо наистина доста интригуващо и сложно за реализиране. Създателят на „Момчетата от Медисън Авеню” („Mad Men”) Матю Уайнър се е ангажирал с поредица-антология за Amazon на име „The Romanoffs” – тя ще включва осем отделни истории за хора, които вярват, че са преки наследници на руската царска фамилия. Снимките се случват в седем държави на три континента, като в творческия процес се включват местни екипи на съответните локации в Европа, американските континенти и далечния Изток…

Всичко звучи доста сложно и наистина леко налудничаво, защото актьорският екип е… най-лесно може да бъде описан като „неизброим”. Все пак хвърлете един поглед на първия тийзър на поредицата, пуснат в мрежата от Amazon, за да добиете (известна) представа какво може да се очаква – само по отношение на героите…

Вече обявените имена на актьори, които ще се включат в „царския” разказ, са Изабел Юпер, номинираната за „Златен глобус” Марте Келер („Marathon Man”), Арън Екхарт, номинираната за „Оскар” Даян Лейн, номинираната за „Еми” Кристина Хендрикс, Джон Слатъри („Mad Men”), Аманда Пийт, Джак Хюстън, Кори Стол („The Strain”), носителят на „Грами” Андрю Ранълс („Girls”), Майк Дойл („Odd Mom Out”), Джанет Монтгомъри („Salem, This Is Us”) и номинираният за „Еми” и „Златен глобус” Пол Райзър.

И тъй като на този етап не сме попаднали на нещо по-интересно от двуглавия орел и ръкописното заглавие, с което се слага своеобразно начало на сагата, може би е добре да продължим с изброяването на актьорите – гост-звезди, които ще се включват на всяко ново място, в което се развива действието. И така: Ноа Уайли („Falling Skies”), Катрин Хан („Transparent”), Кери Бишé („Halt and Catch Fire”), Джей Р. Фъргюсън („Mad Men”), Бен Майлс („Collateral”), Мери Кей Плейс („Big Love”), Грифин Дън („Imposters”), Кара Буоно („Mad Men”), Рон Ливигстън („The Conjuring”), Джон Тени („Hand of God”), Клеа Дювал („Veep”), Рада Мичъл („Silent Hill”), Хю Скинър („Mamma Mia! Here We Go Again”), Хуан Пабло Кастанеда („The Debt of Maximillian”), Емили Ръд („Electric Dreams”), Анет Махендру („The Americans”), Луиз Бургойн („I Am a Soldier”), Адел Андерсън („Company Business”), Хера Хилмар („Two Birds”) и Инес Мелаб („Agathe Koltès”).

Писна ли ви от изброяване? И на нас. Но сме сигурни, че скоро трябва да бъдат пуснати повече детайли около предстоящата премиера на поредицата по Amazon Prime и ще видим някои от местата, на които се развива действието, заедно с главните герои. Не крием, че сме любопитни по темата, а „The Romanoffs” ги очакваме да се появят за първи път на малкия екран на 12 октомври 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *