The Ward

Неведнъж сме споменавали, че на пук на отрицателните ревюта, които получава „The Ward” на Джон Карпентър, ние очакваме филма с огромен интерес.

Първият трейлър, който видяхме (пълния, не половинката) ни се стори с доста приятен 70-тарски и 80-тарски хорър привкус и точно това искаме да видим от Карпентър и сме убедени, че ако и филмът запази тази атмосфера няма как да се разочароваме.

Сега от DreadCentral представят началните надписи на филма и да кажем, че те имат споменатата класическа ретро атмосфера би било гигантски „understatement”. Лично ние сме адски доволни – стила, музичката, всичко е както трябва. Вижте сами!

Кристен (Амбър Хърд) е красива млада жена, която се оказва дрогирана и държана против волята си в изолирано крило на стара психиатрична клиника. Тя е напълно дезориентирана и без никакъв спомен за живота си преди да бъде приета в заведението. Освен Кристен, в болничното отделение има още четири жени – всяка със своите проблеми – и когато те започват да изчезват една по една тя осъзнава, че нещата в заведението не са такива, каквито изглеждат и трябва да намери изход от това адско място преди самата тя да е станала жертва. Докато се опитва да избяга, тя ще разкрие истина много по-опасна и ужасяваща, отколкото някой си е представял.

Както знаете, режисьор е Джон Карпентър, а в ролите освен Амбър Хърд ще видим Даниел Панабейкър, Линдзи Фонсека, Джаред Харис, Мика Бурем и Мейми Гъмър.

Положението с премиерната дата е доста объркващо, ама и без това ние нямаме никакъв шанс да го видим на голям екран, така че какво ви пука.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. The Thing е най-великия хорър/мистерия правен някога, толкова е велик, че ей сега ще си го изтегля да го гледам пак 🙂

    страхотно интро, сълзи ми потекоха. Дърводелецът се завръща!

    ПС Хм, и Исус Христос е бил дърводелец, много съмнително става 😛

  2. Йосиф също – шибана "дърводелска" конспирация е т'ва! 😀 Обаче, въпреки фенщината ми към Карпентър, съм леко резервиран спрямо "The Ward". Силно се надявам да е завръщане към корените, но на Запад филмът беше безпощадно разпнат. 🙁

  3. Не вярвам да е по-тъп от "Ghosts of Mars", а дори и при него има неща, които харесвам, така че аз съм happy при всички случаи. 🙂

  4. Аз го гледах днес – ясно как – но разбира се с перфектно качество. Обаче е доста зле. Е не чак толкова, но поне историята да беше по-оригинална. Гледали сме такива неща и тук, нямаше нещо, което да радва окото. ;(

    П.П. Дърпам „Нещото“ са опресняване! 😉

  5. Жалко!
    Аз все още не съм го гледал и въпреки кофтите отзиви тая надежди. 🙂 Да ме пита човек защо.
    „Нещото“ трябва да се опреснява поне 3-4 пъти в годината. 🙂