На фона на скорошната дъждовна трагедия, която се разигра на територията на страната ни, на някого може да му се стори проява на лош вкус, но очакваме да се позабавляваме от сърце с предстоящия катастрофичен торнадо-екшън „Into the Storm”, който от това, което видяхме в първите две реклами, изглежда ще бъде „guilty pleasure” евтинийката на това лято.

Действието на филма се развива в един-единствен ден, когато група торнада се извиват над малкото градче Силвъртън. Докато хората търсят убежище, няколко любители на екстремното и един отчаян баща се впускат към центъра на бурята в опит да документират този изключително рядък метеорологичен феномен.

Вижте (нелепия) нов трейлър.

Holy, Moly! Също като при първия трейлър и сега последните кадри просто ни разбиват. Точно на такива „ridiculous” нещица разчитаме да отвличат вниманието ни от елементарния сюжет (Торин Дъбощит, милият, се опитва да спаси детето си) и от Сара Уейн Калис, която направо не можем да повярваме колко много ни дразни.

Вижте и два нови постера.

плакат

„Into the Storm

Режисьор на „Into the Storm” е Стивън Куейл („Последен изход 5”). В ролите са Ричард Армитидж, Сара Уейн Калис, Мат Уолш, Алисия Дебнам-Кери, Арлен Ескаперта, Макс Дийкън, Нейтън Крес, Джереми Съмптър, Кайл Дейвис, Джон Рийп, Скот Лорънс и др.

Премиерата е 8 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Едно време цяла седмица обсаждах видеотеката, докато чакам някой да върне касетката с „Туистър“…

  2. и мен ме подразни тая Сара, но задължително ще го гледам. Ще има ли премиера и в Бг по същото време?