Както мистър Фасбендер не искаше да казва „думичката с М” в шоуто на Греъм Нортън, така вече са обществено достояние първите реклами, свързани с един от най-очакваните филми на 2015 – новата адаптация на шекспировия „Макбет”. В момента не можем да се надяваме на тийзър трейлъри – прекалено рано е, но все пак и постери с образите на Фасбендер и Котиар в главните роли, не са за лош вариант.

плакат

плакат

Марион Котиар споделя пред Variety, че за първи път се превъплъщава в толкова тъмен образ:

„У лейди Макбет няма ни лъч светлина. И когато губи контрол върху пъкления замисъл, за нея е изключително трудно да се справи със ситуацията. Всичко е погубено от страха и отчаянието, които властват в душата й. Не можеш да вървиш срещу законите на човечността – обречен си на провал.”

Снимките на „Макбет” са приключили, откъси от материала са показани на потенциални купувачи на пазара в Кан, а режисьора Кързел вече е започнал работа, отново с Фасбендер, по „Assassin’s Creed”. Котиар споделя и много хвалебствени думи за екранния си партньор:

„Гледала съм много от филмите на Фасбендер и мисля, че той се издига на съвсем различно ниво. Когато започнеш една сцена с него, съвсем не е сигурно накъде си се запътил – изключително предизвикателство е, много често ме е изненадвал с неща, които прави в този филм. Този опит е наистина безценен!”

Не се знае дали филмът ще бъде готов за показване на „есенните” фестивали (Торонто?), но стискаме силно палци за среща на голям екран и у нас… някога…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това ще бъде страхотно ! Фасбендър и Котиар ! Страхотен тандем се е оформил тук 🙂