По принцип се радваме на пълните трейлъри на филми, които очакваме с интерес, тъй като наред с доста нови кадри, обикновено разкриват и допълнителни подробности за историята, но в случая на канибалския хорър на Илай Рот „The Green Inferno” не можем да му се изкефим подобаващо, нито заради сюжетните разкрития (той беше от ясен, по-ясен още на ниво тийзър и не вярваме и в самия филм да видим нещо повече), нито от към нови кадри – не че няма такива, просто когато става дума за подобен род филми, всички реклами, които не са нецензурирани, ни се струват излишни. Става дума за канибали, нормално е да искаме да видим малко „gore”.

Все пак трейлърът не е съвсем за изхвърляне, така че си заслужава да му хвърлите едно око, особено ако сте любители на жанра. „The Green Inferno” разказва за група студенти активисти от Ню Йорк, които заминават за амазонската джунгла, за да протестират срещу обезлесяването, заплашващо оцеляването на хиляди видове, включително и на доскоро изолирано от света екзотично племе. В следствие на инцидент самолетът им катастрофира и те попадат в плен на същото това племе, което се опитват да спасят и бързо научават, че „нито едно добро дело не остава ненаказано”.

Като допълнение, вижте и най-новия постер на филма.

плакат

Режисьор на „The Green Inferno” е Илай Рот, а в ролите са Лоренца Изо, Ариел Леви, Дарил Сабара, Кърби Блис Бантън, Скай Ферейра, Ерън Бърнс и др.

Премиерата е 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *