Играта приключи. DVD на „Мъжете, които мразеха жените” и списание „c3D&BDp” спечелиха:

Стела Калфова
Тихомир Райкин

Представител на „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт“ ще се свърже с тях с подробности как са си получат наградата.

___________________

Със своята интерпретация на „Мъжете, които мразеха жените” – първия роман от изключително популярната трилогия „Милениум” на Стиг Ларшон – Дейвид Финчър за пореден път доказа, че е един от най-стойностните режисьори, работещи днес. Филмът му не само беше по-стегнат и стилен от оригинала, но се нареди и сред най-добрите заглавия на изминалата година.

След като премина с голям успех по световните екрани, сега на „Мъжете, които мразеха жените” му предстои да завладее и домовете ни с две – смеем да твърдим – фантастични двудискови Blu-ray и DVD издания, които можете да откриете в специализираните магазини. Във връзка с тази премиера, официалните разпространители на филма „Съни Филм Видео Ентъртейнмънт” дават възможност на двама от нашите читатели да спечелят по едно DVD на филма, към което като бонус ще получат и най-новото списание за кино и видео „c3D&BDp”.

Мъжете, които мразеха жените

За да сте един от късметлиите, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

В кой от следните филми на Дейвид Финчър не участва Руни Мара?
а) Зодиак
б) Мъжете, които мразеха жените
в) Социалната мрежа

c3D&BDp

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Като цяло Финчър не ни показа нищо ново или по-различно от оригиналния филм, който беше сниман с под 4 млн. вярно евро не долара.Къде бяха изхарчени тия 90 млн.?За какво?Но да правиш римейк с толкова много пари си е лесна работа, както и да лежиш на стари лаври явно..

  2. Като цяло Финчър ни показа доста по-стилен и гледаем филм… особено в сравнение с безличния и стерилен скандинавски snorefest.

  3. И за мен Финчъровата версия беше класи над шведския филм. И определено смятам, че причината не е в парите! Финчър е шибан гений!!!

  4. Така, като ви слуша човек все едно шведите, а не Финчър е направил римейк.Признавам Финчър вкарва 2-3 свежи момента във филма, но друга разлика кой знае каква няма да се чуди човек за какво е изхарчил толкова много пари явно хонорарът му е доста висок..

  5. В случая няма значение, кой филм е първи, а кой е по-добър. И ти какво атакуваш, качествата му или това колко струва и дали това личи на екран?

  6. Успял е да се спазари и това е. Като има кой да му ги даде – той си ги оползотворява както намери за добре! 😉

    Гледах го и определено много повече ми хареса от „Социална мрежа“, а да не говорим от „Зодиак“. Преди години се опитах да гледам оригинала, ама бързо се отказах – нещо, което рядко ми се случва. Тук обаче е къде-къде по-добре.

    Само, не ми стана ясно, какъв беше този финал. Определено последните 5 минути ми бяха скучни и излишни.

  7. Тито, а на теб ткога ти позволиха да даваш мнения за филми? Ти Орден в сянка не си ли гледал? Я тихо там! 😀

  8. Ти пък ся… 😉 Между другото, скоро започват снимките на „Орден на слънце“! Ще бъде много култов филм и ще бъде „излъчен“ (с помощта на малко радиация) през януари. 😉 😉 😉

    @Бехеровка
    Аз съм длъжен да си споделя впечатленията!

  9. Е, Дринов, ти Орден в сянка не си ли гледал? Как да не го ебаваш? А и продължение…копелеее…спри го! Приятел в нужда се познава. 😀

  10. Хе-хе, уплаши ли се, а! Някой да е споменавал за продължения?

    Бехеровка, а твоето мнение за филма, какво е? За този тук питам, не за моя! 😉

  11. Aмииии…Мнението ми е много бързо, събира се в една дума – boooooriiing.