Скарлет Йохансон

Фантастичният екшън „Lucy на Люк Бесон и Скарлет Йохансон е един от най-„ridiculous” и „preposterous” изглеждащите филми на лятото – първият трейлър и най-новата му международна реклама, която може да видите по-долу, са нагледно доказателство за това – и общо взето или ще бъде тотална тъпня, като 99% от последните филми на Бесон (процентът не е 100 само защото от време на време сред глупостите изскача нещо като „Твърде лично”) или ще бъде абсолютен „guilty pleasure”. Разбира се, ние се надяваме на второто.

http://www.youtube.com/watch?v=Zogp645sQ68

В „Lucy” едноименната героиня на Скарлет Йохансон е отвлечена и принудена да пренася наркотични субстанции като „муле”. След инцидент, част от веществата попадат в организма ѝ и тя придобива свръх-способности – може да мести предмети с ума си, моментално да усвоява знания и нова информация, както и да не изпитва никаква болка и дискомфорт. Възползвайки се от ситуацията, тя се наема да отмъсти на похитителите си.

Режисьор на „Lucy” е Люк Бесон, а в ролите ще видим Скарлет Йохансон, Морган Фрийман, Анали Типтън, Чой Мин-сик, Мейсън Лий и др.

Премиерата е 8 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *