War has already begun!

Точно по план Fox разпространиха първия пълен трейлър на един от най-очакваните филми на лятото (ако питате нас единствената му конкуренция е „Годзила”) и определено това, което виждаме ни харесва – имаме обещание както за приличен екшън, така и за качествена емоционална драма, облечени в отлична постапокалиптична визия.

Като допълнение, Fox представиха и един международен трейлър, който за разлика от обикновено, е доста по-различен и не само, че предлага доста допълнителни кадри, но дава далеч по-добра представа за самата история. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=RLB9NTJDEUk

Нарастващата и развиваща се нация на генетично еволюиралите маймуни, предвождани от Цезар, са застрашени от група човеци, оцелели след унищожителния вирус, отприщен преди десетилетие. Хората и маймуните достигат нестабилен мир, но не за дълго – и двете страни са подтикнати към война, която ще определи доминиращия на планетата вид.

Режисьор на „Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”) е Мат Рийвс, а в главните роли са Анди Съркис, Джейсън Кларк, Кери Ръсел, Гари Олдман, Коди Смит-МакФий, Тоби Кебъл, Джуди Гриър, Кърк Асеведо и Енрике Мурсиано.

Премиерата е 11 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Струва ми се, че Гари Олдман за пореден път го използват просто да запълва отрицателен образ. Не че не е удоволствие да го гледаме, но предвид нечовешкото му изпълнение в „Tinker Tailor Soldier Spy“, то това си е живо прахосничество 🙂

  2. Споделям опасенията на MadMax и добавям, че съм леко underwhelmed от трейлърите.

  3. Хм, очаквах ефектите да ме впечатлят повече… и вса пак още съм хайпнат.

  4. Абе, тъпанара над мен…Освен за отбора, не ти ли е хрумвало, че като не си завършил след 3-ти клас и не знаеш как се поставят кавички, обиждаш един от най-големите българи?