Half cop. Half wolf. All Wolfcop. Чувствате се объркани? Пробвайте с „Dirty Harry… Only Hairier!”. Не? Това са две от рекламните изречения на „WolfCop” – най-новото попълнение в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”.

Филмът спечели първа награда (1 мил. канадски долара) в наскоро стартираната програма за разработка, финансиране и разпространение на проекти на млади творци CineCoup и разказва за Лу Гару (geddit?), полицай алкохолик, който честичко се събужда на непознати места абсолютно безпаметен. Напоследък обаче нещата придобиват странни измерения. Местопрестъплениията изглеждат странно познати, усещанията му са силно изострени, а… Всъщност какво ви обясняваме, както и при много други филми от рубриката, трейлърът говори достатъчно красноречиво сам за себе си. Вижте!

Чуден! Не, сериозно, we fuckin’ like it! Филмчето изглежда като доста забавен и добре направен поклон към старите „крийчър” евтинийки. Въпреки че несериозният тон „извира” от всеки един кадър, не изглежда като простотията да е самоцелна и ясно личи, че всичко е направено с любов към жанра. Честно казано, ще си го изгледаме с удоволствие.

Вижте още един промо трейлър, както и един супер як плакат.

плакат

Още клипове, видеа от типа „зад кулисите”, както и още много рекламни материали и информация за филма, можете да откриете на официалния му сайт.

Режисьор на „WolfCop” е Лоуъл Дийн, а в ролите са Лио Фафард, Ейми Матисио, Джонатан Чери, Сара Линд, Джеси Мос и др.

Премиерата е 6 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments