Anne Hathaway

Вече започваме да се чудим дали наистина ще има филм „Pride and Prejudice and Zombies” или е поредната измама на Холивуд. Сещате се онези проекти, за които се носят слухове, а после се оказва, че всъщност никога не е имало сериозни планове и просто някой се е пошегувал или пък имал идея, но бързо-бързо се е отказал. Дали пък не чухме за „Pride and Prejudice and Zombies” за първи път на 1 април? След всички слухове, отричания и непрестанната подмяна на режисьори и актьори, много ще се изненадаме, ако някога видим този филм по кината.

Но все пак, в случай, че звездите и планетите се подредят, продължаваме да следим новините около проекта. Първо да си припомним, обаче: Натали Портман се отказа от ролята на Елизабет, но остана обвързана като продуцент, после Дейвид О. Ръсел се отказа, но режисьорското място бързо беше заето от Майк Уайт, който доколкото можем да разберем, все още се интересува от длъжността. А сред заинтересуваните/евентуалните звезди доскоро бяха Скарлет Йохансон, Брадли Купър, Мия Уасиковска, Тилда Суинтън и Катрин О’Хара. Сега според Pajiba към тях се присъединяват Ан Хатауей и Джеймс Макавой, което звучи доста по-различно от екипа Скарлет/Брадли.

Интересното е, че Pajiba потвърждават и слуховете около „Barbarella” – Ан Хатауей наистина се интересува от ролята, но проектът определено има сериозни проблеми. Нито Робърт Родригес, нито Робърт Лукетик успяха да го измъкнат от страховития „development hell”, а в момента няма режисьор, който дори да се опита. Не сме сигурни, че интересът на Хатауей ще помогне – като че ли не е най-добрата комбинация и определено не е един от онези случаи „Тя е родена за тази роля!”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Невероятно, но факт: "Гордост и предразсъдъци и зомбита" вече е и по родните книжарници. 🙂

  2. Това беше причината за новината, но просто забравих да го спомена. Както се казва акъл море… 🙂