Чуетел Еджиофор

Все така става – говорят много за някой актьор, номинират го за награди, получава признание и се оказва рано или късно, че… го искат за злодей в поредния Бонд. По всичко изглежда, че тази съдба ще я сподели и Чуетел Еджиофор. Следващите два филма – 24 и 25 – от поредицата за Джеймс Бонд ще бъдат режисирани, както стана ясно, отново от Сам Мендес, който все още не е отправил официално предложение към Еджиофор. Въпреки това се очаква именно той да е един от основните претенденти за неизбежната злодейска роля.

Даниел Крейг, Рейф Файнс, Наоми Харис и Бен Уишоу също ще се завърнат в ролите на Бонд, М, Мънипени и Q. И при положение, че основните персонажи са ясни, кастинг-решения ще останат да се взимат по отношение на момичетата на Бонд – говори се, че ще трябва да му се намери нова любима, както и още една скандинавска девойка със сложно минало, която просто „ще послужи за кратка афера”, без нищо сериозно.

Сценаристът на „007 координати: СкайфолДжон Лоугън вече е подредил каквото трябва за следващия Бонд-филм, Барбара Броколи и Майкъл Уилсън ще изпълняват продуцентските задължения, а самият филм се очаква да бъде в продукционен период от лятото и/или ноември 2014 до април 2015. Според предварителните планове премиерата му се очаква да бъде на 6 ноември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *