Внедрени в час” беше една от най-приятните комедийни изненади на 2012-та и след солидния финансов успех беше неизбежно да видим продължение. „Внедрени в час 2” („22 Jump Street”) събира целия творчески екип от първия филм, в това число режисьорите Фил Уорд и Крис Милър, както – разбира се – и Джона Хил и Чанинг Тейтъм (който лично за нас прави най-доброто си изпълнение, „евър”!) в ролите на двамата кретени под прикритие Шмидт и Дженко.

Цялата схемата ви е добре позната – основната разлика с предишния филм е, че този път става дума за колежа, а не за гимназия – затова не виждаме смисъл да ви запознаваме подробно със сюжета. Вижте направо първия нецензуриран трейлър, който е достатъчно красноречив.

И друг път сме споменавали, че продълженията на комедиите са пипкава работа, наистина свестните са изключителна рядкост и силно се надяваме „22 Jump Street” да се окаже точно такъв. Не бихме казали, че сме супер впечатлени от трейлъра – определено имаме случай на „още от същото”, но по същия начин се чувствахме и след рекламите на първия филм, пък той се оказа супер забавен и се надяваме и този път да се получи същият резултат.

Режисьори на „22 Jump Street” са Фил Лорд и Крис Милър („Облачно с кюфтета” и предстоящия „The Lego Movie”), а в ролите се завръщат Джона Хил, Чанинг Тейтъм, Айс Кюб, Роб Ригъл, Дейв Франко и Ник Оферман. Сред новите имена са Амбър Стивънс, Джулия Бел, Уайът Ръсел и др.

Премиерата е 13 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *