Покрай трейлъра на „The Captives” с Райън Рейнолдс се присетихме за един друг филм с негово участие, който отдавна искаме да ви представим, но по една или друга причина така и не стигнахме до него. Става въпрос за показания на тазгодишния фестивал в Сънданс „The Voices” на Маржан Сатрапи („Персеполис”), който грабна вниманието ни със смахнатата си история.

Филмът, в който освен Рейнолдс участват още Джема Артертън, Ана Кендрик и Джаки Уивър, разказва историята на Джери Хигфанг – симпатичен, но емоционално неуравновесен работник във фабрика, който копнее за вниманието на жена от счетоводството. Когато техните взаимоотношения придобиват внезапен убийствен обрат, злата говореща котка и говорещото куче на Джери го повеждат надолу по един фантастичен път, в края на който се крие неговото спасение.

Вижте първите снимки, които са визуално потвърждение колко смахната е историята.

Не знаем за вас, но на нас на ниво синопсис и снимки „The Voices” ни допада адски много. Разбира се, ще ни се да видим трейлър за да добием по-добра представа за общия тон и атмосферата на филма, но ако съдим по положителните отзиви, които получи той в Сънданс, нямаме никакви притеснения за крайния резултат.

Като допълнение, вижте и първия тийзър постер.

плакат

Режисьор на „The Voices” е Маржан Сатрапи, а в ролите са Райън Рейнолдс, Джема Артертън, Ана Кендрик, Джаки Уивър, Гъливер МакГрат, Стефани Воут и др.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Като изключим кучето и котката си мяза отвсякъде на Елена в кутия… 😉
    Не че това нема да е интересно де. Ще се зяпа задължително..