Райън Рейнолдс

Атом Егоян се поизложи с вдъхновения от истински случай „Devil’s Knot”, но ние не си го слагаме много присърце и вече сме обърнали поглед към следващия му проект „The Captive”, с който се надяваме да се върне във форма. Филмът разказва за мистерията около отвличането на едно дете, която разрушава живота и взаимоотношенията на всички замесени.

Освен Егоян, с „The Captive” се надяваме и още един човек да направи своеобразно завръщане към добрата си форма и това е Райън Рейнолдс, който последните няколко години като че ли прави целенасочени усилия да закопае кариерата си. Той влиза в ролята на бащата на детето, което е отвлечено от автомобила му, докато той пазарува пай за вечеря.

На филма му предстои премиера в Кан – индикатор за евентуалните му качества – и в тази връзка, преди няколко дни бе разпространен първият му трейлър. Вижте го.

Няма как да не направим паралел със страхотния „Prisoners” и да не отбележим, че (поне в нашите очи) на ниво трейлър подобно сравнение не е в полза на „The Captive”. Според запознати обаче, филмът се различава доста от „Prisoners” и предлага доста повече от това, което изглежда на пръв поглед. За това загатва и пълният синопсис, който обаче ние не прочетохме, заради предупреждение, че е твърде спойлърски.

Вижте и официалния постер на филма.

плакат

Режисьор на „The Captive” е Атом Егоян, а в ролите са Райън Рейнолдс, Скот Спийдман, Мирей Инос, Розарио Доусън, Кевин Дюранд, Брус Грийнууд, Алексия Фаст и др.

Премиерата е на фестивала в Кан след месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Жалко за това момче, защото не е съвсем лишен от талант. 🙂

  2. А колко по-голям беше в комедийните си роли, като онова приятно сериалче за мъже, жени и пици, във Ван Уайлдър, Buying the cow, Waiting и Blade Trinity ццц

  3. Разговорите за Рейнолдс започват и приключват с Buried.

    И с Дедпул, ако някой се сети.

  4. „Adventureland“ e OK, макар и не заради Рейнълдс, а по-скоро въпреки него.

  5. „Buried“ е много як! Аз харесвам и „Chaos Theory“. В друго не помня да съм го гледал… Who cares…

  6. Бе нз, но като изкочи с релефа в Блейд и после в Amityville Horror ми вкара доста сериозен респект за времето 😀