През последните няколко дни последвалото дебюта на първия официален трейлър досадно медийно присъствие на „Пазители на галактиката” („Guardians of the Galaxy”) позатихна, като акцентът очаквано се премести върху „Завръщането на първия отмъстител”.

Сега, след изключително успешния старт на Капитана, отново е ред да обърнем внимание на „Пазителите” и очакванията са рекламната инвазия на филма да стане дори още по-досадна, тъй като Marvel имат важен филм за продаване – такъв, от който зависят доста от бъдещите им планове, а не могат да разчитат на добре познати, комерсиални образи.

Първата (нова) стъпка в тази инвазия идва под формата на видео, което се рекламира като клип, но всъщност представлява ТВ спот с удължен вариант на началната сцена от трейлъра, в която Стар Лорд е заловен да се прави на Индиана Джоунс. Вижте.

Като допълнение ви предлагаме да видите и снимки с висока резолюция на героите, които всъщност представляват „cut-outs” от официалния постер.

В „Guardians of the Galaxy” безочливият авантюрист Питър Куил става обект на неуморно преследване от страна на ловци на глави, след като открадва мистериозно кълбо, търсено от Ронан – могъщ злодей с амбиции, които заплашват вселената. За да избегне упорития Ронан, Куил е принуден да обедини сили с четирима много различни аутсайдери: Рокет, размахващ оръжие енот, Груут, приличащ на дърво хуманоид, смъртоносната и загадъчна Гамора и търсещия отмъщение Дракс. Когато Куил открива истинската сила на кълбото и опасността, която представлява за космоса, той трябва да направи всичко възможно, за да обедини разпасаните си съперници в един отчаян отпор, от който зависи съдбата на галактиката.

Режисьор на „Пазители на галактиката” („Guardians of the Galaxy”) е Джеймс Гън („Sliter”, „Super”), а в ролите са Крис Прат (Питър Куил/Star-Lord), Зоуи Салдана (Гамора), Дейвид Батиста (Дракс Унищожителят), Брадли Купър (Рокет), Вин Дизел (Груут), Лий Пейс (Ронан/Ronan the Accuser), Бенисио дел Торо (The Collector), Джимон Хонсу (Корат), Майкъл Рукър (Йонду), Карън Гилън (Небюла), Джон С. Райли (Роман Дей), Глен Клоуз (Раел), Питър Серафинович (офицер) и др.

Българската премиера е 8 август 2014.

Повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *