Има още доста време докато излезе четвърти сезон на хипернасилственият мегахит на Amazon The Boys, но докато чакат феновете ще получат възможност да се потопят в нова част на познатия свят. Досега сериалът ни е занимавал само със супергероите, които вече са част от Седморката и работят за корпорацията Vought. Сега обаче ще научим как стигат до там.

Шоурънърът на The Boys Ерик Крипки и продуцентът Крейг Розенбърг са създали spin off сериала Gen V, който ще ни запознае със студентите в Академия Годолкин – университетът, където младите герои се подготвят да станат супергерои, а най-високата амбиция, разбира се, е да се присъединят към Седморката. Публиката обаче знае какво всъщност представляват героите в тази вселена и ще бъде интересно да видим каква част от младите надежди са наясно в какво всъщност се забъркват.

Ще се запознаем с нови герои като Мари Моро, която манипулира и изстрелва кръв по подобие на мрежите на Спайдър-мен. Срещаме се и с Андре Андерсън, който извива метал, Кейт Дънлап чете мисли, Джордан сменя формата си, Ема Майер расте и се смалява до 1-сантиметър и обратно, а Голдън Бой се възпламенява и изглежда като естествения наследник на Хоумлендър.

Вижте трейлъра сега:

Няма как да не ни направи впечатление абсурда, при наличието на толкова кръв и насилие, да ни се цензурират думички. Това обаче е въпрос, който няма общо с качеството на продукта. Иначе виждаме, че тонът на оригиналния сериал е напълно запазен и освен че ще ни показват кървища, отново ще има борба за надмощие между самите герои и политически игрички, този път поставени в университет. Смятаме, че в оригиналния сериал титулярните „Момчета“ играеха много важна роля, за да има баланс между изродите със суперсилите и тези, които нямат такива. За момента не ни ясно кой ще предоставя този баланс тук, но имаме доверие на Крипки и ще дадем шанс на новото му творение, докато чакаме още The Boys.

Gen V е създаден от Ерик Крипки и Крейг Розенбърг. В главните роли са Джаз Синклер, Чанс Пердомо, Ризи Бродуей, Шели Кон, Мади Филипс, Лондон Тор, Дерек Лу, Ейса Джърман, Патрик Шаврценегер, Шон Патрик Томас и др.

Сериалът ще започне на 29 септември в платформата Amazon Prime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Super e,
    Ще бъде любопитно, как ще представят надменността и чувството за превъзходство, характерни за героите в тази вселена, през тийн призмата на лекенца, родени със златни лъжици в устата.