Леонардо

Животът е пълен с изненади, и когато те са хубави – денят ни просто светва! Тя тази новина вече е старичка, но не искаме да пропуснем да споделим колко се радваме, че любимият ни Леонардо ДиКаприо ще се впусне в нова авантюра заедно с Алехандро Гонзалес Иняриту и че тя ще бъде мрачен трилър, позициониран в началото на 19 век.

В основата е романът на Майкъл Пункe „The Revenant”, който Иняриту опитва да екранизира от години. Историята е свързана с гранични пространства, завоевания, ловци на животни за кожи, както и с една мечка, която поваля героя на ДиКаприо (почти махнат скалп, разрязано гърло и почти счупен гръбнак), а траперите, с които пътува, му взимат пушката и ножа и го оставят на произвола на съдбата. И той, разбира се, не умира и като си възстановява силите, потегля да търси отмъщение. При съдбата на този човек е съвсем истинска – документирана от 1823 година, а името на уникалния трапер е Хю Глас.

Възможно е този проект да е една от причините Иняриту (от когото очакваме „Birdman”) да напусне „Jungle Book”. А дали и ДиКаприо ще трябва да изостави някой от възможните си проекти (сред които „Blood on the Snow” например) в полза на „The Revenant”, тепърва предстои да видим.

Филмът е предвиден за есента на 2015 и ще бъде разпространяван от 20th Century Fox. Waitin’ for it!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Мнооого ми се гледа филм по някоя от тия яки траперски истории, които са били голям хит през 19 век. Идеята е страхотна, но режисьорът е доста спорен. Още не съм гледал Бютифул, но Вавилон си беше разочарование.