Има ли нещо по-хубаво от бродуейска класика на голям екран? Сигурно има. Нека поставя въпроса по друг начин – има ли нещо, което да харесвам повече от бродуейски мюзикъл на голям екран? Е, няма! Първият трейлър на римейка на „Annie” е силен коз в полза на Columbia Pictures, които не са се побояли да посегнат на класиката и резултатът е вдъхновяващ.

Порасналата звезда, номинирана за Оскар в „Зверовете на дивия югКувенжане Уалис е изборът на продуцентите и режисьора Уил Глък („Лесна, А?”) за главната роля. С осъвременен (в сравнение с екранизацията от 1982) сюжет и много музикален хъс Уалис се превръща в енергичната и слънчева Ани, която живее в приемното семейство на шантавата и злобничка мис Ханигън (може би комедийна роля, като по поръчка за Камерън Диас).

Когато милионерът Уил Стакс (Джейми Фокс) решава да се кандидатира за кмет, съветниците му, начело с Грейс (Роуз Бърн), го агитират да направи нещо „общественополезно”, което да изглежда симпатично в очите на хората. Стакс решава да се грижи за Ани, която неусетно превзема сърцето му. Той може да си мисли, че е нейният ангел-хранител, но всъщност… е точно обратното!

Продуценти на мюзикъл-авантюрата са Джей Зи, Уил и Джейда-Планкет Смит, „Annie” ще се появи на екран току предколедно и ще зарадва семействата, които са почитатели на мюзикъл-интерпретациите – също като мен!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments