Капитан Америка

Дългоочакваният втори кинотрейлър на „Капитан Америка: Първият отмъстител” е вече тук и въпреки един-два супер „евтини” момента, като цяло продължава да изглежда доста приятно.

Основна част от фокуса на трейлъра (очакваме същите пропорции и в самия филм)  пада върху Стив Роджърс, преди превръщането му в Капитан Америка. Както знаете филмът е типична „origins” история (нещо, което по принцип не харесваме особено), така че е обяснимо на това да е обърнато повечко внимание. Все пак обаче, не му липсва и екшъния.

(Чрез Yahoo)

Както казахме и миналия път, може да не пълни душата, но при положение, че първоначално се притеснявахме, че това ще е най-голямата тъпотия на лятото, трейлърът си направо е супер. Жалко само, че и този път, както и при миналия трейлър почти нищо не виждаме от основния злодей „Red Skull”. От друга страна, това е добре, защото ще има поне едно нещо, което да чакаме с интерес в самия филм и от което ще  можем да се изненадаме.

Относно типичната американска пропаганда (Heroes are made in America!), според нас тя няма как да бъде избегната, след като филмът (и героят) се казват Капитан Америка, но спокойно можеха да я карат една идея по-лекичко.

В допълнение към трейлъра от Yahoo представиха и нов постер, на който Капитанът е заел толкова героична поза (разбира се, на фона на развяващото се американско знаме), че чак може да му стане лошо на човек.Честно казано, гледайки го, не можем да преценим, дали този или предишните три „character posters” ни харесват по-малко.

"Капитан Америка"

„Капитан Америка” е режисиран от Джо Джонстън, а в ролите са Крис Евънс, Станли Тучи, Хюго Уийвинг, Хейли Атуел, Томи Лий Джоунс, Нийл Макдоноу, Себастиян Стан и Тоби Джоунс.

Премиерата е 29.07.2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. При първия трейлър не бях на сто процента убеден, но вече мога със сигурност кажа, че са прекалили с ефектите (или по- скоро не са се справили достатъчно добре в това отношение). В стремежа си да направят напълно очевидна разликата между хърбавия Стив Роджърс и неговото алтер- его капитан Америка са намалили размерите на първия толкова много, че и хобит да му завиди. Няма лошо да го направят слаб и малко по- нисък, но пък чак толкова е направо смешно. Сякаш е от куклите с големи глави и малки телца, които като малки сме гледали по детски представления или по телевизията. Особено много ми направи впечатление сцената в началото на този трейлър в колата, в която Крис Евънс изглежда като малко детенце в сравнение с Хейли Атуел. Чак ми иде да я посъветвам да не се забърква с него, че току виж я арестували за блудство с малолетен. 🙂 🙂 🙂

  2. Мен пък ме радва как е станало и никак не ме дразни като ефект! 🙂 Какво пречи да е толкова нисък и пак да стане огромен?

    Представям си алчните очета на Хейли , когато Стив е… пораснал. 🙂 🙂 🙂