Update: Както доста често се случва, още не сме публикували оригиналната си новина и се появява някой любопитен ъпдейт, който няма как да пропуснем или да задържим до следващата новина.

Става въпрос за нов плакат и по-важното, за нов тийзър (или ако трябва да сме точни, нов телевизионен спот), който, за съжаление, не е очакваният с нетърпение пълен трейлър и голяма част от него е вече познатият ни кадър на готвещия се да влезе в битка мокър Цезар, но все пак предлага достатъчно нови и вълнуващи кадри.

Следва оригиналната новина:

–-
Задкулисен поглед към „Зората на планетата на маймуните”

За нас „Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”) е един от най-големите и очаквани филми на лятото и се надяваме, подобно на предшественика си, да се окаже и един от най-добрите. Наистина, все още не сме виждали пълен трейлър и е възможно той да ни изненада в неприятна посока, но честно казано, не ни се вярва.

А не ни се вярва, защото първият тийзър беше просто прекрасен и освен това, след като най-обикновени снимки зад кулисите (които ще видите по-долу) ни надъхват, трейлърът трябва да бъде трагедия с епични пропорции, за да ни попари ентусиазма, а дори и тогава ще имаме надежди за самия филм.

Но да не избързваме – ще коментираме повече, когато му дойде времето, сега ще се съсредоточим върху споменатите задкулисни снимки, които са част от новия брой на Empire, в който има материал за филма. Акцент на две от снимките са Тоби Кебъл в ролята на гневния Коба и групата му от войнстващи поддръжници, които както виждате, боравят и с огнестрелни оръжия.

Нарастващата и развиваща се нация на генетично еволюиралите маймуни, предвождани от Цезар, са застрашени от група човеци, оцелели след унищожителния вирус, отприщен преди десетилетие. Хората и маймуните достигат нестабилен мир, но не за дълго – и двете страни са подтикнати към война, която ще определи доминиращия на планетата вид.

Режисьор на „Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”) е Мат Рийвс, а в главните роли са Анди Съркис, Джейсън Кларк, Кери Ръсел, Гари Олдман, Коди Смит-МакФий, Тоби Кебъл, Джуди Гриър, Кърк Асеведо и Енрике Мурсиано.

Премиерата е 11 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments