Update 3: Изненадващо, малко по-рано от обявеното, получаваме и първият трейлър на филма. Вижте го!

http://www.youtube.com/watch?v=4JZhGYrgCPg

Честно казано не очаквахме да има „крийчъри“. Мислихме, че след като няма богове, всичко ще е „reality based“, а тук виждаме някакви цербери и триглави лами. Сигурни сме, че криптозоолозите имат теории за реалното съществуване на подобни същества, ама… Но не се оплакваме, фенове сме на подобни създания и винаги се радваме като има повечко от тях, стига да не са пркалено „анимационни“.

Иначе всичко останало ни се вижда „so-so“.

Следва оригиналната новина от тази сутрин.
––

Официален поглед към „Херкулес” на Брет Ратнър и Скалата

Update 2: Вижте и краткия тийзър към трейлъра, който се очаква да дебютира утре.

––
Силно се надяваме с филмите за Херкулес да не се повтори ситуацията от миналата година, когато далеч по-скъпият и високопрофилен проект (този на Емерих) от двата посветени на завземането на Белия дом – „Код: Олимп” и „Белият дом: Под заплаха” – се оказа доста по-тъп и нетърпим. Макар че дори и „hack” като Брет Ратнър не би трябвало да може да ни сервира нещо толкова лошо, колкото беше „Легендата за Херкулес” на Рени Харлин, да не говорим пък за по-лошо, след като разполага с несравнимо по-голям бюджет.

Иначе няма как да не признаем, че „Херкулес” изглежда любопитно и като подход към историята и чисто визуално (поне така ни се струва от задкулисните снимки, които сме виждали до момента), а и по всичко личи, че Скалата, който се е направил на животно, също се вписва повече от чудесно в картинката. Доказателство за това са и първите две, представени от USA Today официални снимки от филма. Вижте.

Херкулес - Скалата

Херкулес - Скалата

Предполагаме, че скоро ще видим и първия трейлър, но няма да си позволяваме да се надъхваме, ако изглежда яко. Може би само ако има повечко „железен млат и кървав топор”. Ама пак ще внимаваме…

Update: Още не сме довършили новината и в нета се появи и първият официален постер, който не е нещо особено, но не променя нищо от казаното по-горе.

плакат

Преследван от греховете на миналото си, Херкулес е станал наемник. Заедно с петима верни спътници, той кръстосва земите на древна Гърция, продава услугите си за злато и използва своята легендарна репутация, за да сплашва враговете си. Но когато владетелят на траките и неговата дъщеря се обръщат към него за помощ в борбата им с безмилостен и ужасяващ тиранин, Херкулес открива, че за да има справедливост и за да триумфира, той трябва да се превърне отново в героя, който е бил… трябва да прегърне собствения си мит… трябва да стане Херкулес.

Режисьор на „Херкулес” („Hercules”) е Брет Ратнър, а в ролите ще видим Скалата, Иън Макшейн, Ръфъс Сюъл, Джоузеф Файнс, Питър Мълън, Джон Хърт, Ребека Фъргюсън, Тобаяс Сантелман и др.

Премиерата е 25 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Е как няма да има дзверове.

  Може ли филм за Херкулес без нито един дзвер.

  Нали това са му основните геройства.

  Трепането на дзверове от различен тип и големина.

 2. „животното“ Скалата изглежда изненадващо добре, бре… а че филмът ще бъде „измишльотини и залъгалки“, то мисля, че е очевидно 😀

 3. Ебаси трейлъра… просто изобщо не го очаквах това. Жестоко! Надявам се и филма да е такъв…

  П.С. къде сравняваш оная олигорения на Рени Харлин с това бе! Луд ли си!
  Тоя ще е много по брутален филм 😉 Ще има както обичат да казват в Операционнта „железен млат и кървав топор“ 😉
  Много добре изпипан трейлър… в много отношения 🙂

 4. Напълно неузнаваем! Иначе толкова ми е противна физионамията на Скалата, че тук не мога да повярвам как е преобразен и даже много ми допада това което показват от образа. 😉

 5. Тъпичак ми се вижда. Скалата е як по принцип, ама тук с тая залепена брада, леко комичен ми стои.

 6. арно! скалата още първите снимки като го видях в ролята и си казах – бива! даже оДлично- голем мощен доста тъпоумен тип, със сериозни поведенчески проблеми, но с добро сърце – те това е Херкулес.
  … е па ако има и смисъл, ще е просто прекрасно!

 7. с цялото ми уважение, ако сравним визията на всеки друг изобразяван мъжки образ от същата епоха с тази на Херкулес, той определено е животно! Няма по-силен и едър от него. Просто ние живеем във време, когато хората са се научили да развиват мускулатурата си много добре и за да изглежда в същото съотношение, спрямо останалите атлетични мъже, той трява да е още по-голям. simple as that!