След ужасяващо слабия първи трейлър на „Hercules: The Legend Begins” на Рени Харлин и Келън Лъц, който видяхме преди десетина дни, отново е време да погледнем към подготвяния от Брет Ратнър и Скалата друг Херкулесов проект (озаглавен чисто и просто „Херкулес”), който в момента ни изглежда като потенциален шедьовър, особено сравнен с излагацията на Харлин.

Отново става въпрос за поредица задкулисни снимки, които Дуейн Джонсън – Скалата, сподели чрез туитър акаунта си, но сред тях има и една-две доста добри, които изгледат като да са от самия филм. А като бонус може да видите и едно „instagram” видео, което нагледно илюстрира на какво животно се е направил Скалата. Никога не е бил по-голям от сега.

Херкулес

Херкулес

Херкулес

В очакване сме на първия трейлър. Не разчитаме на нещо свястно, но никога не се знае. Пък и както неведнъж сме казвали, едва ли ще е по-зле от новия „Конан”.

Преследван от греховете на миналото си, Херкулес е станал наемник. Заедно с петима верни спътници, той кръстосва земите на древна Гърция, продава услугите си за злато и използва своята легендарна репутация, за да сплашва враговете си. Но когато владетелят на траките и неговата дъщеря се обръщат към него за помощ в борбата им с безмилостен и ужасяващ тиранин, Херкулес открива, че за да има справедливост и за да триумфира, той трябва да се превърне отново в героя, който е бил… трябва да прегърне собствения си мит… трябва да стане Херкулес.

Режисьор на „Херкулес” („Hercules”) е Брет Ратнър, а освен Скалата, в ролите ще видим Иън Макшейн, Ръфъс Сюъл, Джоузеф Файнс, Питър Мълън, Джон Хърт, Ребека Фъргюсън, наскоро присъединилия се Тобаяс Сантелман и др.

Премиерата е 25 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *